Isparta Petrol, araç filusunu güçlendirmeye devam ediyor

Geniş araç filosunu yeni yatırımları ile destekleyen Isparta Petrol Turizm, planları doğrultusunda siparişlerini bünyesine katmaya devam ediyor. Firma siparişini verdiği 5 adet Mercedes-Benz Tourismo’yu bugünkü törenle teslim aldı.

Koluman Ankara tarafından satışı gerçekleştirilen araçlar Koluman Ankara Otobüs Satış Müdürü Hakan Öztekin tarafından Başkaptan Zeynel Çelik’e teslim edildi

TOURİSMO

Tourismo'nun güvenlik anlayışı tavizsiz ve rakipsiz sistemlere dayanmaktadır. Mercedes-Benz marka seyahat otobüsleri, güvenlik konusunda belirlediği yeni standartlarla bilinen kapsamlı ve gelişmiş teknolojilere sahiptir. Bu özellikler, uzun yıllardır güvenlik konusunda sınıfının en üstünde yer almasını sağlamıştır. Tourismo'nun en yeni güvenlik ve sürüş destek sistemleri, daha üstün bir koruma seviyesi sunabilme yeteneği sağlar.

Aktif Fren Asistanı 6, öndeki araçlara veya sabit engellere arkadan çarpma riski olması durumunda otomatik olarak acil frenlemeyi başlatarak sürücüye yardımcı olur. Ayrıca aracın önündeki sabit ve hareketli yayaları ve bisikletlileri de algılar. Sistem bu duruma tepkisini, sürücüye sesli ve görsel bir uyarı vermesinin yanı sıra otomatik olarak başlatılan kısmi frenleme veya acil frenleme ile verir.

Tourismo'nun segmentinde benzersiz bir özellik sunar: Sürücü bölmesi, büyük bir çerçeve kesitinin içine yerleştirilerek aracın ön kısmında güvenlik seviyesini artırır. Bir çarpışma durumunda ortaya çıkan enerjiyi seçici bir şekilde yayarak çarpışılan aracın otobüsün altına girmesini önleyen çeşitli çarpışma elemanlarına sahiptir. Önden çarpışma yaşanması durumunda, direksiyon, pedallar ve koltuk dahil olmak üzere tüm sürücü bölmesi özel bir çerçeve yapısı içinde komple arkaya doğru itilir ve sürücünün daha iyi korunması sağlanır.