Başkan Yardımcısı Macit’e “hayırlı olsun” ziyareti

Çok isabetli bir kararla Isparta Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen siyasetin ve kamunun deneyimli ismi Musa Macit’e tebrik ziyaretleri sürüyor.

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) heyeti de Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Musa Macit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Mehmet Ali Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Göztepe’den oluşan TİNGADER heyetinin ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Musa Macit, daha önce de uzun yıllar görev yaptığı Isparta Belediyesi ve Yenişarbademli Belediye Başkanlığı dönemindeki deneyimlerini Isparta ve Ispartalılar için harcayacağını söyledi.

Mezarlıklar Müdürlüğü, Muhtarlıklar Müdürlüğü, Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü ile Veteriner Müdürlüğü’nden sorumlu olacak Musa Macit otogardaki üst geçitle ilgili bir soru üzerine şunları söyledi

“Bir süre önce hizmete açılan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin önündeki üst geçidin yanı sıra Diş Hastanesi ve Eğirdir’in girişindeki Altınkum Kavşağı’na da üst geçit yapılacak. Bu üç üst geçidin tamamlanması 500 gün içerisinde gerçekleşecek ancak otogardaki üst geçit önemine istinaden 4 ay sonunda hizmete açılmış olacak.”

Musa Macit, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in üstün gayretiyle Isparta’nın kendine yakışan bir otogara kavuştuğunu vurgulayarak, otogarın kameralarla donatıldığını, başka illere gidecek vatandaşların özel araçlarını otogarın parkına ücretsiz ve güvenli bir şekilde bırakabileceklerini sözlerine ekledi.