Erdin Açıkgöz: IYAŞ her yaraya merhem olmaya çalışıyor

IYAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Erdin Açıkgöz, her zaman, her sıkıntıda Isparta’nın derdine merhem olmak için çalıştıklarını söyledi.

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Müslüm Aktürk, IYAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Erdin Açıkgöz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Mehmet Ali Çelik ziyaret sırasında TİNGADER hakkında Erdin Açıkgöz’e bilgi verdi ve IYAŞ’ın Isparta için büyük bir şans olduğunu söyledi. Her başı sıkışan kurumun, şahsın IYAŞ’ın kapısını çaldığını belirten Çelik, “IYAŞ iyi ki kurulmuş, iyi ki Isparta’nın önemli bir değeri olmuş, emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Müslüm Aktürk ise Isparta gibi küçük bir kentten böylesine büyük bir markayı meydana getirmenin kolay olmadığını belirterek, “IYAŞ benzeri bir markayı, özellikle bu dönemde oluşturmak çok zor. Dolayısıyla Isparta’ya ham istihdam sağlayan hem de spor dâhil her türlü yardım talebine olumlu yaklaşan IYAŞ’a Ispartalılar sahip çıkmalı, dört elle sarılmalı” ifadesini kullandı.

10 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYORUZ

IYAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Erdin Açıkgöz de, ziyaret ve kurumları hakkındaki pozitif düşünceleri nedeniyle Çelik ve Aktürk’e teşekkür etti.

IYAŞ’ın Isparta’nın bağrından çıkıp, gelişen, büyüyen bir marka olduğunu hatırlatan Açıkgöz, “Bir grup girişimci bir araya geldik, cesaretle adım attık IYAŞ’ı kurduk ve hemşehrilerimizin desteğiyle bugünkü konuma geldik.” dedi.

Her zaman, her sıkıntıda Isparta’nın derdine merhem olmaktan kaçınmadıklarını belirten Açıkgöz, şöyle devam etti:

“Başı sıkışan belediyesinden STK’sına kadar kapımızı çalıyor. Ekonomideki zor koşullara rağmen mümkün oldukça hiç kimseyi geri çevirmiyor, dertlere derman oluyoruz. IYAŞ gibi bir markaya sahip olmak kolay değil. Hele hele bugünkü şartlarda ikinci bir IYAŞ’ın meydana getirilmesi çok zor. 10 bin civarında insanımıza istihdam imkânı sağlıyoruz. Dolayısıyla IYAŞ’a sadece bizlerin değil bütün halkımızın, Isparta’nın dinamiklerinin sahip çıkması gerekir çünkü IYAŞ artık Isparta’ya mal olmuş yüzde yüz yerli bir markadır.”

EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA

IYAŞ’ın ‘Emekliler Yılı’ dolayısıyla emekliler için yaptığı özel kampanyayı da hatırlatan Erdin Açıkgöz, SGK ile gerçekleştirdikleri protokol çerçevesinde IYAŞ mağazalarından alış veriş yapan emeklilere her 750 TL ve üzeri harcamalarda yüzde 10 indirim uygulanmaya başlandığını kaydetti..

Emeklilerin bin TL ve üzeri alışverişlerinde ise çekilecek kura sonucu 40 kişiye Çanakkale gezisi, 12 kişiye kaplıca konaklama 40 kişiye 2.000 TL tutarında IYAŞ alışveriş çeki ve 10 kişiye çeyrek altın hediye edileceğini vurgulayan Açıkgöz, IYAŞ’ın yatırımlarına devam ettiğini ve yine Isparta’nın ihracatına yönelik bir proje için çalıştıklarını sözlerine ekledi.