Isparta'yı bulutlu günler bekliyor

Bugün Burdur'da en yüksek sıcaklık 30 derece, Isparta'da ise 28 dereceye kadar çıkması öngörülüyor. Ancak genel olarak hava az bulutlu ve açık kalacak. Gölhisar ve Senirkent gibi bölgelerde sıcaklıklar 30 dereceye kadar ulaşabilir.

Rüzgar durumu ise dikkat çekici. Genel olarak kuzey ve batı yönlerinden hafif rüzgarların eseceği, öğle saatlerinde ise güney yönlü rüzgarların kuvvetlenmesi bekleniyor. Bu durum, özellikle kıyı kesimlerinde serinletici bir etki yaratabilir.

İşte Isparta'nın bazı ilçelerindeki hava durumu:

Isparta: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 28°C Aksu: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 26°C Atabey: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 28°C Eğirdir: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 28°C Gelendost: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 28°C Gönen: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 29°C Keçiborlu: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 28°C Senirkent: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 30°C Sütçüler: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 27°C Şarkikaraağaç: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 28°C Uluborlu: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 29°C Yalvaç: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 29°C Yenişarbademli: Az bulutlu ve açık, sıcaklık 27°C