Antalyaspor’da Alex De Souza’nın zor sınavı! Bütün Antalya tek vücut o maça odaklandı…

Antalyaspor, 29 Eylül Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı Trendyol Süper Lig 7'nci hafta maçında gözler kırmızı beyazlı takımın teknik direktörü, Brezilyalı Alex de Souza'ya çevrildi. Ligde son oynadığı maçlarda iyi bir performans sergileyemeyen Antalyaspor’un kendi evinde Fenerbahçe karşısında nasıl bir oyun anlayışıyla sahaya çıkacağı maça saatler kala merak edilen en önemli konu oldu. 

ESKİ TAKIMINI YENEBİLECEK Mİ?

Antalyaspor teknik direktörü olarak eski takımına karşı duygusal bir karşılaşmaya çıkacak. Alex, 2004-2014 yıllarında 8 yıl formasını giydiği Fenerbahçe ile 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 2 kez de Süper Kupa sevinci yaşadı. Sarı lacivertli forma ile 241 maça çıkan ve 'Fenerbahçe efsanesi olarak bilinen Alex 136 gole imza attı, Türkiye'de 2 kez de gol kralı oldu. Şimdi gözler 29 Eylül Pazar günü (yarın) saat 19.00'da Antalya'da Corendon Airlines Park Stadyumu'nda oynanacak olan Antalyaspor- Fenerbahçe maçında olacak. Antalyaspor, teknik direktörü Alex De Souza son derece duygusal olan bu maçı kazanmak için sahaya çıkarken, geçen hafta sahasında ezeli rakibi Galatasaray'a karşı kaybeden Fenerbahçe'de kazanarak şampiyonluk yarışını sürdürmek isteyecek. 

SAHA VE SEYİRCİ AVANTAJI

Saha ve seyirci avantajını elinde bulunduran Antalyaspor, 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile puan cetvelinde 10'uncu sırda bulunuyor.  Antalyaspor 6 maçta 9 gol attı, kalesinde ise 12 gol gördü. Lige evinde Göztepe beraberliği ile başlayan kırmızı beyazlı ekip, Hatayspor'u 3-2, Adana Demirspor'u 2-1'le geçerken, Göztepe ve Kasımpaşa ile berabere kaldı, Beşiktaş'a 4-2, Başakşehir'e karşı ise 5-2 kaybetti.