Gölhisar Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Zafer Korkmaz Görevine Başladı

Gölhisar Devlet Hastanesinde 18 Yıldır İdari Birimlerde Görev yapmakta olan Zafer KORKMAZ Gölhisar Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Olarak Göreve Başladı.

Gölhisar Devlet Hastanesinin İdari ve Mali Hizmetler Birimlerindeki çalışması ve tecrübesiyle Hasta, Hasta Yakını ve Sağlık Çalışanlarına daha güvenli ve daha temiz bir ortamda sağlık hizmetleri sunulması için çaba içersinde çalışmalarına devam etmektedir.

Çalışmalara başladığı günden itibaren Gölhisar Devlet Hastanesindeki park alanları bakımı, hastane genel temizliği ve teknik konulardaki yapılan çalışmalar olumlu olarak gözlemlenmektedir.

Gölhisar Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak atanan Zafer KORKMAZ'a çalışmaların da başarılar dileriz.

Zafer Korkmaz kimdir?

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Zafer KORKMAZ 06.03.2006 tarihinde Gölhisar devlet hastanesinde göreve başlamış 06.03.2006 tarihinden itibaren Gölhisar Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetleri birimlerinde çalışmıştır.

Zafer KORKMAZ Yüksek Lisansını Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği (YÜKSEK LİSANS, Lisansını; Anadolu Üniversitesi / Sağlı k Yönetimi Alanında eğitimini tamamlamıştır.

Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu İhale Mevzuatı ve Çerçeve Sözleşme Eğitimi Sertifikası, Kamu Alımları Eğitimi Sertifikası gibi alanında sertifikalara sahiptir.