ITSO’dan SDÜ Hastanesi Ek Hizmet Binasına Destek

Üniversite Hastanesi'nin yan tarafında inşa edilecek ek hizmet binası, bodrum, zemin kat ve birinci kat olmak üzere toplamda yaklaşık 10 bin metrekare alana sahip olacak. Acil müdahale, ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerini içerecek şekilde tasarlanan proje kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik öncülüğünde, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katkılarıyla toplanan 1 milyon 700 bin lira tutarındaki bağış, düzenlenen bir toplantıda Isparta Kent Hizmetlerini Geliştirme Derneği Yöneticisi Selman Boyacı’ya teslim edildi. Toplantıya, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taylan Oksay, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik ile yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.

Yapılan bağıştan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, “Projeyi hayırsever halkımızın desteğiyle en kısa zamanda tamamlamak istiyoruz. Ankara nezdinde de gerekli çalışmalara başladık. İnşaat süreciyle eş zamanlı olarak personel ve cihazlar konusundaki takibimizi sürdürüyoruz. Isparta Ticaret ve Sanayi Odamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyor, tüm halkımızı da destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

ITSO Başkanı Metin Çelik ise, “Bugün burada sevinçli bir gün yaşıyoruz. Sağlığımız ve şehrimiz için büyük önem taşıyan hastanemizin ek hizmet binası için Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de bir katkıda bulunmak istedik. Yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimizin katkılarıyla şimdilik 1 milyon 700 bin lira destekte bulunuyoruz. Bu rakamın çok daha üstüne çıkacağımızı da buradan belirtmek isterim. Bu vesileyle çalışmaları başlatan Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e ve katkıda bulunan herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanarak Isparta'mızın hizmetine sunulmasını ümit ediyorum. Destek veren tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederken, tüm hayırseverlerimizi Ek Yoğun Bakım Ünitesi Hizmet Binası için destek olmaya davet ediyorum. İlimize hayırlı olsun.” dedi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Ek Yoğun Bakım Ünitesi Hizmet Binası’nın Isparta başta olmak üzere çevre illere de hizmet vereceğini vurgulayan Isparta Kent Hizmetlerini Geliştirme Derneği Yöneticisi Selman Boyacı, ITSO Başkanı Metin Çelik ve yönetimine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Toplantının ardından kentin sağlık altyapısına büyük katkı sağlayacak projenin inşaat alanında incelemelerde bulunuldu.