Andık Sufrası ve Kirazlıtepe açılış için gün sayıyor

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti, MHP, CHP ve İyi Partili belediye meclisi üyeleriyle birlikte Kirazlıtepe Restoran ve Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanına inşa edilen Bezirgan Sufrası Restoranını inceledi. İncelemeye basın mensupları da eşlik etti.

İlk olarak Başkan Başdeğirmen ve beraberindekiler Kirazlıdere’nin üst bölgesinde eşsiz bir şehir manzarasına sahip olan Kirazlıtepe Restoranını inceledi. Yeraltı otoparkına sahip olan tesiste incelemelerde bulunan belediye meclisi üyeleri ve basın mensuplarına Başkan Başdeğirmen, tesis hakkında bilgiler aktardı. Başkan Başdeğirmen, tesisin taban alanının 18 bin metrekare, kapalı alanının ise 2100 metrekareye sahip olduğunu kaydetti. Tesisin Atatürk Parkı gibi hizmet vereceğini söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Oradaki menü burada uygulanacak. Fast food ve meşrubat olacak. Çatısına güneş enerjisi kurulması kararını belediye meclisimizden aldık. Andık Deresine yaptığımız restorana da güneş enerjisi yapılacak. Otoparkıyla kendi enerjisini üreten bir bina olacak. 750-900 kişiyi aynı alanda ağırlayabilecek bir alan. Yakın zamanda burayı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Isparta’nın vizyon projelerinden birisi de bu. Isparta’yı en güzel şekilde görebilecek bir alan oldu” görüşlerinde bulundu.

Başkan Başdeğirmen ve beraberindekiler daha sonra Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanına inşa edilen Bezirgan Sufrası Restoranını inceledi. Heyete burada Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in eşi Şadiye Başdeğirmen de eşlik etti. Başkan Başdeğirmen, burada da tesisle ilgili bilgiler verdi. Bezirgan Sufrası Restoranının taban alanının 1200 metrekare olduğunu, bu alanın tamamının mutfak olarak kullanıldığını belirtti. 3 soğuk hava deposu, mutfak için ihtiyaç olan her bölümün bulunduğunu ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Burada üretilen tüm ürünler diğer birimlere dağıtılacak. Kirazlıdere Sosyal Tesisleri ve Kirazlıtepe için de ürünler burada üretilecek ve oralara dağıtılacak. Burası üretim merkezi olacak. Son derece modern bir mutfak kuruldu. Üst katta da misafirlerimizin yemek yiyebileceği alanlar var” dedi.

Belediye Meclisi üyeleriyle Isparta’ya hizmet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehre yeni yatırımları kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Şehre değer katacak birçok projeyi belediye meclis üyeleriyle yerinde gördüklerini söyleyen Başkan Başdeğirmen, Bezirgan Sufrasının en kısa zamanda vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi. Başkan Başdeğirmen, “Önümüzdeki 4,5 yıl içerisinde tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla şehrimize çok daha güzel, çok daha verimli ve faydalı yatırımlar yapacağımız inancındayım. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun” görüşlerinde bulundu.

Gazeteci Hakan Yaman da belediye meclisi toplantılarını sürekli takip ettiklerini, meclis toplantılarında alınan kararları yerinde gördüklerini belirterek, “Başkanımız Isparta’ya çok güzel hizmetler kazandırıyor. Çok anlamlı hizmetleriniz var. Isparta bu tür yatırımlarla yerli ve yabancı turistleri daha fazla ağırlayacak. Mükemmel yatırımlarınız var. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.