Alanyalı Yörükler Burdur’da

Burdur  Kozağaç Köyü Muhtarlığı tarafından organize edilen 24. Cura, Domates ve Yayla Şenlikleri, bugün Çukuryurt Yaylası'nda gerçekleştiriliyor. Geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören şenliğe Alanya Yörükler Grubu Başkanı Ali İhsan Arslan, yardımcıları Mehmet Keleş, Ahmet Durna, Mustafa Ak da katıldı.

ETKİNLİKLER GÜN BOYU SÜRECEK

Program, İsmail Dündar’ın sunuculuğunda başladı. Etkinlikte Arzu Gök, Fatih Burdurlu, Ramazan Özdemir, Neslihan Yılmaz Ören ve İsmail Uzunoğlu sahne alacak. Şenliklerde ayrıca Sabri Özdemir, Hanefi Özyurt, Yusuf Gök, Necdet Ertosun, Feridun Özyurt ve Süleyman Erdönmez gibi isimler de curalarını çalarak katılımcılara eşsiz müzik zevki yaşatacak. Düzenlenen şenlikte ayrıca 2024 çayır ağası seçimi de yapılacak.

Alanya Yörükler Grubu tarafından yapılan açıklamada, “Burdur Çavdır Kozağaç köyünün düzenlemiş olduğu 24. Cura, Domates Ve Yayla Şenlikleri’ne Alanya Yörükler Grubu olarak davete icabet ettik. Bu güzel organizasyonu düzenleyen ve bizi davet ettiği için Kozağaç köyü muhtarı İbrahim Mıhladız’a teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.