Antalya’da bakanlık düğmeye bastı… O arsalar 9 Temmuz’da satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ’nin bünyesindeki konut, iş yeri ve arsalarının satılabilmesi amacıyla açık artırma ile satış organizasyonunu gerçekleştiren TOKİ Antalya’da 16 arsayı 9 Temmuz’da açık artırma usulüyle satışa çıkarttı. Arsa satışı yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle gerçekleştirilecek. 

HANGİ İLÇEDE KAÇ ARSA SATIŞA ÇIKARTILACAK?

Antalya’nın Alanya ilçesinde 3 adet, Gazipaşa ilçesinde 4 adet, Kepez ilçesinde 5 adet, Konyaaltı ilçesinde 2 adet, Manavgat ilçesinde 1 adet, Muratpaşa ilçesinde de 1 adet arsa satışa sunuyor. 9-10-11 Temmuz 2024 saat 10:30’da teklif alımına sunulacak. Açık artırmaya salonlardan ya da internet üzerinden erişim sağlanacak. 

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA YAPILDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Antalya’da gerçekleştirilecek satışlara yönelik açıklama yaptı. Bakanlık tarafından yapılan o açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“En önemli görevimiz, daha önce Kamu mülkiyetinde olan ve ilk kez satışa çıkan bu arsaların satışlarının ilgisi olabilecek tüm ilgililerce duyulmasını sağlamak, böylece eksik bilgilendirmeden oluşabilecek rekabet noksanlığının önlenerek, ihalede eşitliği temin ve tesis etmektir. 9-10-11 Temmuz 2024 Tarihinde yapılacak olan 51 İlde 865 muhtelif arsa müzayedesi kapsamında Antalya ili Alanya İlçesinde 3 adet, Gazipaşa İlçesinde 4 adet, Kepez ilçesinde 5 adet, Konyaaltı ilçesinde 2 adet, Manavgat ilçesinde 1 adet, Muratpaşa ilçesinde 1 adet arsa satışa sunulacaktır.”