Bu Konuda Hassas Olalım

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından 10 il derinden etkilendi ve güncel sayılara göre 40 bine yakın vatandaş hayatını kaybetti.

 Neredeyse sağlam bina kalmayan bu 10 şehir de yaşayan vatandaşlar Türkiyenin çeşitli noktalarında bulunan Otel ve KYK yurtlarına yerleştirilmiş olup, her şehir çok sayıda depremzede vatandaşa kapılarını açarak kendi illerinde misafirleri ağırlamaya başladı.

 Bu kapsamda Isparta'da depremzedeler için seferber olmuş durumda ve an itibariyle KYK yurtları ile belirli oteller de depremzedeler ağırlanmaya başlanmış durumda.

İlimize gelen çok sayıda vatandaşın bir kısmı kendi şahsi araçlarıyla buraya ulaşmış olup çok sayıda farklı plakada araç Isparta trafiğine katılmış durumda.

Isparta'ya alışmaya çalışan bu vatandaşlar konum sıkıntısı yaşadıkları için ve yol bilmedikleri için trafikde bazı dalgın hareketlerde bulunmasının gayet normal olması üzerine sosyal medya da çok sayıda 'bu konuda hoşgörülü olmalıyız paylaşımları' yapıldı.

Bizlerde Ispartalı vatandaşlarımızdan 01-02-21-27-31-44-46-63-79-80  plakalı olan araçlara karşı saygılı ve hoşgörülü davranmalarını önemle rica ederiz