'Gurk tavuk' demişti, plaket verdi

Antalya'nın Aksu İlçe Belediyesi'nin geçtiğimiz Ağustos ayı olağan meclis oturumunda 'Altıntaş' gerginliği yaşanmıştı. CHP'li Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Altıntaş bölgesini defalarca talep etmesine rağmen Aksu Belediyesi'ne devretmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e yönelik, 'Oturmuş milyarların üstüne verir mi? Şimdi gurk basmış tavuk gibi yumurtasının üstünden kalkar mı? Ne güzel yumurtasının üstünde sımsıcak verir mi adam vermiyor' yorumunda bulunmuştu.

YAĞLI GÜREŞLERE BİRLİKTE KATILDILAR

Yıldırım daha sonra Böcek’ten özür dilemiş, iki başkan aralarının iyi olduğunu göstermek için sık sık bir araya gelmişti. Böcek, kendisine ‘gurk tavuk’ benzetmesi yapan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ile ortak düzenlediği Aksu Belediyesi Yağlı Güreşleri’ne katıldı. Yağlı güreşlerden önce Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle ANFAŞ Fuar Alanı önünde gerçekleştirilen Zara konseri büyük bir coşkuya sahne oldu. Konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zara konseri öncesi Aksulu vatandaşlara seslendi.

YILDIRIM VE BENİ BAĞRINIZA BASTINIZ

Başkan Muhittin Böcek, Aksulu vatandaşları selamlayarak başladığı konuşmasına, 9. Aksu Yağlı Pehlivan Güreşleri kapsamında buluştuklarını belirterek, “Bana ikinci defa üst üste belediye başkanlığı kazandıran sizlerden Allah razı olsun. 31 Martta İsa Yıldırım ve beni Yörük çocuğunu bağrınıza bastınız. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin belediye başkanı olmaktan bir an olsun vazgeçmeden sizlerin oylarını namusum gibi koruyarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

BÖCEK YATIRIMLARI ANLATTI, YILDIRIM PLAKET VERDİ

Aksu’da vatandaşların ne talebi olursa İsa Yıldırım Başkan ile birlikte yapacaklarını anlatan Başkan Böcek, “Aksu’da Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle yollarımızı da yapacağız. Alt yapı çalışmalarımızı yapıyoruz. Alt yapı çalışmalarımızla bütün bu sorunları bitiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, alt yapı ve üst yapısıyla beş yıllık dönemimizde 311 kilometre yer altı içme suyu hattı, 2656 kilometre dağlara taşlara asfalt yaptık” dedi. Başkan Böcek’in konuşmasının ardından Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım Başkan Muhittin Böcek’e katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

ZARA’DAN MUHTEŞEM KONSERLE BÜYÜLEDİ

Konuşmaların ardından Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Zara, sahne aldı. Zara konserinde en güzel parçalarıyla sevenlerini coştururken, duygusal şarkılarda da hüzünlendirdi. Sahne performansıyla keyifli bir akşam yaşatan Zara, Türk Halk Müziği’nin yanı sıra arabesk şarkılara da yer verdi. Vatandaşlarında eşlik ettiği Zara, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’a etkinlik için teşekkür etti.