CHP Antalya milletvekillerinden Gülşah Durbay'a tam destek!

İmtiyaz Sahibi Ebru Küçükaydın imzasıyla "haberimizvar.net" internet haber sitesinde yayınlanan "Özgür Özel düğümü Şehzadeler de mi çözüldü?" başlıklı yazı gündem oldu. Köşe yazısında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile adı anılan Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'dan söz konusu iddialara cevap geldi.

"YAPTIKLARININ HESABINI SORACAĞIM"

Cevap hakkını sosyal medya hesabından yayınladığı video ile kullanan Durbay, "Herkes bilsin herkes duysun ki bu kirli ve hastalıklı zihniyet yenilmeye mahkumdur. Dün itibarıyla tedavim 2 haftada 1 kez olacak şekilde başlamış durumda. Bir yandan bu hastalık illetiyle mücadele edip tekrar sağlığıma kavuşacak, bir yandan da bu ne idiği belirsizlerle bu yaptıklarının hesabını soracağım. Siyasi hırsları için, böylesine seviyesiz ve aşağılık yalanları yayanlara ve bundan medet umanlara meydanı boş bırakmayacağım! Partimi ve beni, böyle çirkin iftiralarla karalamak isteyenler günün sonunda bunun hesabını yargı önünde ve daha da önemlisi milletin vicdanında en ağır şekilde verecekler" ifadelerini kaydetti.

KÜÇÜKAYDIN, DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay arasında özel ilişki bulunduğunu iddia eden Ebru Küçükaydın'a bir tepki de üyesi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nden geldi. Küçükaydın, üyesi olduğu CHP Muratpaşa İlçe Örgütü tarafından "Kesin İhraç" talebiyle disipline sevk edildi. Parti tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak 4 Ekim 2024 tarihinde aldığımız karar neticesinde ilgili haberi yayınlayan Ebru Küçükaydın isimli üyenin tedbirli olarak 'Kesin İhraç' talebiyle disipline sevk edildiğini basının ve kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi. 

MİLLETVEKİLLERİ TEK YÜREK OLDU

Kaleme alınan yazı ulusal ve yerel basında geniş yankı uyandırırken, CHP Antalya Milletvekilleri de konuya ilişkin görüşlerini sosyal medya hesapları aracılığıyla paylaştı. İşte CHP'li vekillerin siyasete düşürülen gölgenin kabul edilemeyecek boyutta olunduğunu vurgulayan fikirleri: 

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ ALİYE COŞAR

"Kadınlar her türlü ayrımcılığa ve şiddete maruz kalıyor. Siyasettede bu değişmiyor. Maalesef bir kadın belediye başkanımıza bu açıklamayı yaptırmak zorunda kalanlar umarım utanırlar. Geçmiş olsun Gülşah başkanım. Bu kötülüğe karşı hep birlikte mücadele edeceğiz."

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ AYKUT KAYA

"Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay'ın her daim yanındayız. Başkanımız ve partimize dönük bu aşağlık haberleri ve kötülüğü yapanları kınıyoruz. Biz hep birlikteyiz, bu kötülüklerden birlikte hesap soracağız, hep birlikte iyi olup, geleceğe yürüyeceğiz..."

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ CAVİT ARI

"Çok geçmiş olsun @GulsahDurbay Başkanım"

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ SURURİ ÇORABATIR

"Gülşah Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Birlikte iyileşecek, birlikte güçleneceğiz."