BELEDİYE MECLİS ÜYESİ FEHMİ GEZER'DEN ALKIŞLANACAK HAREKETLER ! . .

31 Mart 2024 seçimlerinde İYİ Parti'den Belediye Meclis üyeliğine seçilen ODG'nin Ozan Gezer ile diğer patronu Fehmi Gezer her meclis bileşiminde kabul gören farkındalıklar koyar hâle gelmiştir. 

TİNGADER TÜRKİYE dergisi yayın hayatına başladığı tarihten itibaren Isparta'nın sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına dokunurken farklı sayılarında ise Türkiye'nin de sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına dokunmaya başlamıştır. 

https://www.kureselakdeniz.com/haber-tingader-turkiyenin-yeni-sayisi-bambaska-17867

Bilvesile ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın makam arabasında okunmasına vesile olduğumuz gibi yakın korumaları aracılığı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde de yerini alan TİNGADER TÜRKİYE DERGİSİ Sayın Fehmi Gezer sayesinde de Isparta Belediye Meclisinin 5 Temmuz 2024 tarihli oturumunda tüm meclis üyelerinin ellerine geçmesine sebep olmuştur. 

TİNGADER, Türkiye'de 70'e yakın ilde şubesi ve yurdışında da temsilcilikleri bulunan, Türkiye'de hiçbir basın örgütünde olmayan İhtisas kuruluşları ve bünyesinde proflar, valiler, büyükelçilikler, tebabet uzmanları gibi akademik, uzay, botanik, jeolojik ve jeotermal ihtisas gruplarının yer aldığı büyük bir ailedir. 

TİNGADER TÜRKİYE DERGİSİ'nin yanında kardeş kuruluş basın derneği ve yine kardeş kuruluş Küresel Akdeniz ile Türkiye'nin ekonomik ve kültürel hayatında ilmi ve bilimi kullanarak, ölçülebilir bir anlayış ile yön göstermeye devam etmektedir. 

Hiçbir politik mülahaza göstermeksizin doğru çizgisine devam ederek ve ışıklar saçarak çalışmalarına devam etmektedir. 

Bu vesile ile Isparta ticaret hayatı ve aynı zamanda Belediye Meclisimiz için de önemli bir şans olan Fehmi Gezer ve abisi Ozan Gezer kardeşlere çok teşekkür ediyor, başarılı çalışmaların devamını diliyoruz. 

Isparta kamuoyu kendilerinden bundan böyle çok şey(ler) beklemektedir. 
Sayın Gezer kardeşler yolunuz ve bahtınız açık olsun. 
5 Temmuz tarihli Belediye Meclisi toplantısına giriş ve çıkışta tüm üyelere TİNGADER TÜRKİYE DERGİSİ'nin ellerine geçmesine sebep olan Sayın Gezer kardeşlere ayrıca gönülden teşekkür ve başarı dileklerimizi sunuyoruz. 
Bizler, TİNGADER ailesi olarak her zaman yanınızdayız. 


Mehmet Ali ÇELİK