Antalya İYİ Parti’de devir teslim töreni! MHP'lilerin çok sevdiği Kaya il başkanı oldu

İYİ Parti’de yaklaşık 2 yıldır Antalya İl Başkanlığı görevini üstlenen Vahdet Afşin Karacan, yarın (pazartesi) düzenlenecek törenle başkanlık koltuğunu bir dönem MHP Antalya İl Başkanlığı yapan Ali Adnan Kaya’ya devredecek.

KARACAN'A BÜYÜK GÖREV 

2 yıl süresince İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı görevini üstlenen Vahdet Afşin Karacan, önümüzdeki Pazartesi günü başkanlık koltuğunu Ali Adnan Kaya’ya devredecek. İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Karacan, “Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun olurlarıyla Teşkilat Başkanımız Hasan Toktaş’ın teklifleriyle İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcılığı’na atanmış bulunmaktayım. Bu göreve bizleri layık gören Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu başta olmak üzere teşkilatlarımızdan sorumlu Genel Başkan Yardımcımızı Hasan Toktaş’a ve bugüne kadar birlikte yol yürüdüğümüz tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ALİ ADNAN KAYA’DAN DEVİR TESLİM TÖRENİNE DAVET

2016 yılında MHP Antalya İl Başkanlığı görevinden alınan ve partisinden 'Gönüllerin Başkanı Adnan Başkan, Bozkurt Başkan' sloganlarıyla uğurlanan Ali Adnan Kaya ise İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’na getirildi. 2023 Genel Seçimleri’nde İYİ Parti’den Antalya 3. sıra milletvekili adayı olan ve Meral Akşener’in istifasıyla başlayan Müsavat Dervişoğlu döneminde GİK üyesi seçilen Kaya, pazartesi gerçekleştirilecek devir teslim töreni için yayımladığı mesajda, “Yarın yapacak olduğumuz İl Başkanlığı devir teslim törenimizde katılmalarınız bize güç katacaktır” ifadelerine yer verdi.