AK Parti İl Başkanı Er’den Teşekkür Ve Birlik – Beraberlik Mesajı

AK Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er, Senirkent’te düzenlenen AK Parti İlçe Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştirilen hizmetleri ve Senirkent halkının değerini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Konuşmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Bahar bir çiçekle başlar” sözünü hatırlatarak başlayan Er, Türkiye genelinde cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetlerin hayata geçirildiğini söyledi. “Bu eserler milletimizindir,” diyen Er, AK Parti’nin sunduğu hizmetlerin ülkeye kazandırdığı değerleri paylaştı.

Siyasetin kendisine değerli dostluklar kazandırdığını belirten Er, Senirkent halkının zekasına dikkat çekerek bu konuyu araştırdığını anlattı. Er, “Senirkent’in zekası çok farklı; bu konuda bir annemiz bana, ‘Biz ilkokula giden çocuklarımızın cebine kuru üzüm koyarız’ dedi,” şeklinde bir anısını paylaştı.

Furkan Cem Er, kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerini sonlandırdıktan sonra, eski İlçe Başkanı Ayhan Umutlu’ya plaket takdim ederek teşekkür etti. Ayhan Umutlu’nun partinin başarısına olan katkılarına vurgu yapan Er, Umutlu’ya emeklerinden dolayı minnettarlığını ifade etti. Er’in konuşması ve plaket takdimi, salondan büyük alkış aldı.