AK Parti Eğirdir'de 8. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Kongreye AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Rasim Erdoğmuş, AK Parti Isparta Milletvekili Osman Sabun, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer ve çok sayıda davetli katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Muhammet Demiralay, kongrelerin demokrasinin bir parçası olduğunu vurgulayarak, "Bu onur verici göreve talip olmak bizim için büyük bir gurur. İlçemize ve köylerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Her zaman sahada olacağız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını Eğirdir’de kapı kapı dolaşarak ileteceğiz" dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer ise belediye olarak yaptıkları hizmetleri anlatarak, "Göreve geldiğimizden bu yana enerjimizle, inancımızla çalışıyoruz. Halk ekmeği getirdik, gölümüz için önemli çalışmalar yaptık, spor tesisleri kazandırdık. Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Rasim Erdoğmuş da kongrede yaptığı konuşmada yeni başkan ve yönetimi tebrik ederek, "2028 seçimlerinde Eğirdir’de en az %65 oy hedefliyoruz. Birlik içinde çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.